Over Jomas

In het groene, landelijke en vredige Maria-Aalter (deelgemeente van Aalter) kan u bij gediplomeerd masseur Johan terecht voor een deugddoende en zalig ontspannende massage. De behandelingen worden bij Johan thuis gegeven in een knusse, warme en gezellig ingerichte massagekamer. JOMAS wordt uitgebaat in bijberoep en kiest bewust voor kleinschaligheid en derhalve voor tot in de puntjes verzorgde massages.

Bent u toe aan wat ontspanning na de nodige stress op het werk of thuis ? Heeft u last van uw rug, nek en schouders door bijv. uw (zittend) beroep ? Vermoeide en gespannen spieren na een sportieve inspanning ? Of heeft u simpelweg eens zin in een goede massage ? Boek dan bij JOMAS en geniet bij gedempt licht en met ontspannende muziek op de achtergrond van een massage, die steeds met volle aandacht gegeven wordt.

TIP : Kom fietsen, mountainbiken, wandelen of lopen in het rustige en bosrijke Maria-Aalter. Na de sportieve inspanning kan u bij JOMAS volledig ontspannen bij een lichaamsmassage en gaat u als herboren terug naar huis.

JOMAS streeft naar het geven van een intuïtieve massage op maat. Dit houdt in, dat er geen vaste routine gevolgd wordt zodat u geen gevoel van herhaling en/of voorspelbaarheid krijgt. Tevens mag u zelf aangeven om de focus op een bepaald deel van het lichaam te leggen, mag u te kennen geven aan welke begeleidende muziek u de voorkeur geeft en kan u uit verschillende, huisbereide massageoliën kiezen. Kortom, bij JOMAS wordt er alles aan gedaan om het volledig plaatje te doen kloppen.

Aanraking is primair en aangenaam. Een massage kan u troost, ontspanning, harmonie, welbevinden en balans geven. Tevens zorgt massage voor verlichting bij vermoeidheid, spanning en pijnlijke spieren. Het bevordert ontspanning en vermindert angst, depressie en stress.

Dames en heren (18+) zijn welkom. JOMAS geeft geen erotische massages.

Naar aanbod

Voordelen

massage op maat

steeds massage met volle aandacht

huisbereide massageoliën