Reservatieformulier

Openingsuren

U kan bij Jomas terecht (enkel op afspraak) :

Maandag 18u30 – 21u00

Dinsdag 18u30 – 21u00

Woensdag gesloten

Donderdag 18u30 – 21u00

Vrijdag 18u30 – 21u00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Gelieve bij het boeken onderstaande praktische info door te nemen.

Praktische Info

Gelieve minstens 1 dag op voorhand uw massage aan te vragen via het reservatieformulier, e-mail, SMS of Messenger-bericht. Vermeld telkens uw volledige naam, uw telefoonnummer en/of e-mailadres, de gewenste massage en het gewenste tijdstip. Anonieme telefonische oproepen worden sowieso niet beantwoord.

Laat me tijdig weten (graag uiterlijk tegen 12u op de dag van uw massage) indien u wenst of dient te annuleren.

Persoonlijke hygiëne wordt ten zeerste geapprecieerd. We verzoeken u dan ook om u op te frissen voor u naar uw afspraak komt. Indien dit niet mogelijk is, kan u ook bij Jomas douchen.


Bij uw eerste bezoek aan Jomas zal er een kort verkennend gesprek gehouden worden. De bedoeling is om elkaar wat te leren kennen en om te luisteren naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen. Tevens zal er geïnformeerd worden naar eventuele
‘contra-indicaties’. Dit zijn klachten en/of aandoeningen, waardoor massage volledig, plaatselijk of tijdelijk niet aangewezen is. Gelieve de contra-indicaties door te nemen vooraleer u boekt. Het spreekt voor zich, dat alle verstrekte informatie tijdens het gesprek volledig vertrouwelijk behandeld wordt.

U krijgt alle privacy om u in de massageruimte uit en aan te kleden. Ik wacht telkens in de kamer ernaast. De dames ontdoen zich bij voorkeur van hun beha. Dames met langer haar worden verzocht iets mee te brengen om het haar mee op te steken. De volledige behandeling door wordt enkel het te masseren deel van uw lichaam ontbloot. De intieme delen blijven altijd bedekt alsook de borsten bij de dames.


U kan betalen met uw mobile Bancontact-app (QR-code) of cash (graag passend).

Dames en heren (18+) zijn van harte welkom. Jomas masseert niet op verplaatsing. Duomassages zijn niet mogelijk.

Jomas geeft geen erotische massages.