Reservatieformulier

Voor reservaties of vragen mag u ook een e-mail sturen naar johan@jomas.be

Jomas is nog even gesloten. Bij heropening zullen er extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen qua hygiëne en veiligheid gevolgd worden in het belang van zowel u als mezelf. Op deze manier kan u ten volle en zorgeloos genieten van uw meer dan verdiende ontspannende massage. U kan de maatregelen verder op deze pagina nalezen.

Openingsuren

U kan bij Jomas terecht (enkel op afspraak) :

Maandag 18u30 – 21u00

Dinsdag 18u30 – 21u00

Woensdag gesloten

Donderdag 18u30 – 21u00

Vrijdag 18u30 – 21u00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Gelieve bij het boeken onderstaande praktische info door te nemen.

Praktische Info

BELANGRIJK
In deze tijden van Covid-19 doen wij een beroep op uw verantwoordelijkheidsgevoel. U boekt geen massage of annuleert uw afspraak indien u ook maar de lichtste symptomen van ziekte (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, plots verlies van smaak of geur, met of zonder koorts) vertoont. Dit zal ik uiteraard ook van mijn kant toepassen.

De voornaamste extra voorzorgsmaatregelen qua hygiëne en veiligheid zijn :
* Zowel u als ik zijn verplicht om een mondmasker te dragen. U krijgt van mij bij aankomst een nagelnieuw chirurgisch masker met 3 lagen. Het dragen van uw eigen mondmasker kan ik helaas niet toelaten.
* Social distancing wordt zo goed als mogelijk bewaard.
* Voor uw aankomst worden deurbel, deurklinken, toilet, kleedhoek en massagetafel met desinfecterende spray gereinigd.
* Bij uw aankomst wordt u vriendelijk doch met aandrang verzocht om de handen te reinigen met handgel.
* Gezichtsmassages worden niet uitgevoerd.
* Bij afloop van de massage wordt u nog eens vriendelijk doch met aandrang gevraagd om de handen te reinigen met handgel en dit vooraleer de massageruimte te verlaten.
* Gelieve na gebruik van het toilet door te spoelen met het wc-deksel naar beneden. Was uw handen met water en zeep.
* Na de massage is het me helaas verboden om u iets te drinken aan te bieden.
* Gelieve bij absolute voorkeur elektronisch te betalen (Payconiq of Bancontact-app). Cash betalen kan enkel met gepast geld.

Gelieve minstens 1 dag op voorhand uw massage aan te vragen via het reservatieformulier, e-mail, SMS of Messenger-bericht. Vermeld telkens uw volledige naam, uw telefoonnummer en/of e-mailadres, de gewenste massage (bijv. Jomas 90, Hotstone 60) en het gewenste tijdstip. Anonieme telefonische oproepen worden sowieso niet beantwoord.

Laat me tijdig weten (graag uiterlijk tegen 12u op de dag van uw massage) indien u wenst of dient te annuleren.

Persoonlijke hygiëne wordt ten zeerste geapprecieerd. We verzoeken u dan ook om u op te frissen voor u naar uw afspraak komt. Indien dit niet mogelijk is, kan u ook bij Jomas douchen.


Bij uw eerste bezoek aan Jomas zal er een kort verkennend gesprek gehouden worden. De bedoeling is om elkaar wat te leren kennen en om te luisteren naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen. Tevens zal er geïnformeerd worden naar eventuele
‘contra-indicaties’. Dit zijn klachten en/of aandoeningen, waardoor massage volledig, plaatselijk of tijdelijk niet aangewezen is. Gelieve de contra-indicaties door te nemen vooraleer u boekt. Het spreekt voor zich, dat alle verstrekte informatie tijdens het gesprek volledig vertrouwelijk behandeld wordt.

U krijgt alle privacy om u in de massageruimte uit en aan te kleden. Ik wacht telkens in de kamer ernaast. De dames ontdoen zich bij voorkeur van hun beha. Dames met langer haar worden verzocht iets mee te brengen om het haar mee op te steken. De volledige behandeling door wordt enkel het te masseren deel van uw lichaam ontbloot. De intieme delen blijven altijd bedekt alsook de borsten bij de dames.

U kan betalen met Payconiq, uw mobile Bancontact-app of cash (enkel passend).

Dames en heren (18+) zijn van harte welkom. Jomas masseert niet op verplaatsing. Duomassage is niet mogelijk. Jomas behandelt geen zwangere dames.

Jomas geeft geen erotische massages.