Aanbod

€ 55

JOMAS 60

Bij deze zalig ontspannende lichaamsmassage van het huis worden massagetechnieken uit oost en west gecombineerd. Deze holistische massage van 60 minuten gebeurt volledig met de handen en brengt lichaam en geest tot rust. Er wordt gemasseerd met verwarmde olie waarbij de basisolie (druivenpit of amandel) aangevuld is met heerlijk geurende natuurlijke etherische oliën. De ideale manier om uw stress te verjagen. Bij de Jomas 60 wordt niet het volledige lichaam gemasseerd maar wordt er voornamelijk gefocust op rug/nek/schouders, benen en voeten.

€ 80

JOMAS 90

Ook bij deze volledige lichaamsmassage van 90 minuten hanteren we ontspannende technieken uit o.a. Zweedse en Ayurvedische massage. Er is voldoende tijd om ook meer in de diepte te masseren. Tevens kan er extra aandacht besteed worden aan voeten, armen, handen en gezicht.

€ 105

JOMAS 120

Deze deluxe versie van 120 minuten van de Jomas-massage is voor de liefhebber, voor wie een massage niet lang genoeg kan duren. Alle stress en spanning wordt weggekneed en na afloop voelt u zich als herboren.

€ 90

ORIENT 90

Bij deze meer Ayurvedisch geïnspireerde volledige lichaamsmassage wordt er gestart met een uitgebreide massage van de voeten - deels met de handen en deels met voetboter en een Kaash-bowl (halve metalen bol). De rest van het lichaam wordt met warme olie gemasseerd waarbij voornamelijk lange en tragere bewegingen toegepast worden. Er wordt afgerond met een kalmerende gezichtsmassage.

€ 65

HOTSTONE 60

Bij deze lichaamsmassage van 60 minuten wordt u aanvullend behandeld met warme, gladde basaltstenen. Massage, warmte en aroma's vormen de ideale combinatie voor een moment van totale ontspanning.

€ 90

HOTSTONE 90

Deluxe versie van 90 minuten van de hotstone-massage waarbij het volledige lichaam gemasseerd wordt.

€ __

KADOBON JOMAS

Verras uw partner, vriend(in), familielid of collega met een kadobon van Jomas. Alle massages uit ons aanbod (60, 90 en 120 minuten) zijn mogelijk. Voor verzending vragen we een kleine vergoeding van 4€. De bon is 6 maand geldig.

Massages aan huis en duomassages behoren niet tot ons aanbod. Zwangere dames worden vriendelijk verzocht bij een concullega te boeken.

Johan geeft ontspannende lichaamsmassages waarbij technieken uit oost en west gecombineerd worden. U wordt gemasseerd met olie waarbij de basisolie (druivenpit of amandel) aangevuld is met heerlijk geurende en bij elkaar passende natuurlijke etherische oliën. Liever geen geurtje ? Dan wordt gewoon de basisolie gebruikt. Uw massageolie wordt steeds tot een aangename temperatuur opgewarmd.

Elke bezoeker krijgt bij Jomas Relaxatiemassages een klantenkaart. Bij een volle kaart (na 5 uur massage) krijgt u als waardering 1 uur gratis massage.