Aanbod

€ 55

JOMAS 60

Bij deze zalig ontspannende lichaamsmassage van het huis worden massagetechnieken uit oost en west gecombineerd. Deze holistische massage van 60 minuten brengt lichaam en geest tot rust. Er wordt gemasseerd met huisbereide, verwarmde olie waarbij de basisolie (druivenpitolie) aangevuld is met diverse, heerlijk geurende etherische oliën (zoals lavendel, jasmijn, cederhout, patchouli enz.). De ideale manier om uw stress te verjagen.

€ 80

JOMAS 90

Ook bij deze uitgebreide lichaamsmassage van 90 minuten hanteren we technieken uit o.a. Zweedse en Ayurvedische massage. Ontspannen blijft het hoofddoel doch er is ruimte om ook meer in de diepte te masseren. Tevens is er voldoende tijd om (extra) aandacht te besteden aan voeten, armen, handen en gezicht.

€ 105

JOMAS 120

Deze deluxe versie van 120 minuten van de Jomas-massage is voor de liefhebber, voor wie een massage niet lang genoeg kan duren. Alle stress en spanning wordt weggekneed en na afloop voelt u zich als herboren.

€ 65

HOTSTONE 60

Bij deze lichaamsmassage van 60 minuten wordt u aanvullend behandeld met warme, gladde basaltstenen. Massage, warmte en aroma's vormen de ideale combinatie voor een moment van totale ontspanning.

€ 90

HOTSTONE 90

Deluxe versie van 90 minuten van de hotstone-massage.

€ 30

RUG/NEK/SCHOUDERS 30

Heeft u regelmatig last van gespannen spieren in rug, nek en schouders ? Krijgt u geregeld spanningshoofdpijn ? Dan brengt deze massage van 30 minuten soelaas.

€ 30

BENEN/VOETEN 30

Een been- en voetmassage verbetert de bloedsomloop en helpt bij vermoeide en zware benen. Deze massage van 30 minuten zorgt ook voor een sneller herstel van de spieren na een sportieve inspanning en voorkomt eventuele blessures.

€ __

KADOBON JOMAS

Verras uw partner, vriend(in), familielid of collega met een kadobon van Jomas. Alle massages uit ons aanbod (30, 60, 90 en 120 minuten) zijn mogelijk. Voor verzending vragen we een kleine vergoeding van 4€. De bon is 6 maand geldig.

Massages aan huis en duomassages behoren niet tot ons aanbod. Zwangere dames worden vriendelijk verzocht bij een concullega te boeken.

Johan geeft ontspannende lichaamsmassages waarbij technieken uit oost en west gecombineerd worden. U wordt gemasseerd met huisbereide massageolie waarbij de basisolie (druivenpit of sesam) aangevuld is met diverse heerlijk geurende en bij elkaar passende etherische oliën (bergamot, lavendel en ceder om er maar een paar te noemen). Liever geen geurtje ? Dan wordt gewoon de basisolie gebruikt. Uw massageolie wordt steeds tot een aangename temperatuur opgewarmd.

Kortingen en acties :
Elke bezoeker krijgt een klantenkaart. Bij een volle kaart (na 5 uur massage) krijgt u het eerstvolgende uur gratis.