Over Jomas

In het groene, landelijke en vredige Maria-Aalter (deelgemeente van Aalter) kan u bij Johan terecht voor een deugddoende en zalig ontspannende massage. De behandelingen worden bij Johan thuis gegeven in een knusse, warme en gezellig ingerichte massagekamer. Jomas wordt uitgebaat in bijberoep en kiest bewust voor kleinschaligheid en derhalve voor tot in de puntjes verzorgde massages. Johan is gediplomeerd cosmetisch masseur.

Bent u toe aan wat ontspanning na de nodige stress op het werk of thuis ? Heeft u last van uw rug, nek en schouders door bijv. uw (zittend) beroep ? Vermoeide en gespannen spieren na een sportieve inspanning ? Of houdt u gewoon van een regelmatige massage ? Boek dan bij Jomas en geniet van een massage, die steeds met respect en aandacht gegeven wordt.

Jomas streeft naar het geven van een intuïtieve massage op maat. Dit houdt in, dat er geen vaste routine gevolgd wordt zodat u geen gevoel van herhaling en/of voorspelbaarheid krijgt. U wordt gemasseerd met huisbereide, heerlijk geurende massageoliën. Kortom, bij Jomas wordt er alles aan gedaan om het volledig plaatje te doen kloppen.

Aanraking is primair en aangenaam. Een massage kan u troost, ontspanning, harmonie, welbevinden en balans geven. Tevens zorgt massage voor verlichting bij vermoeidheid, spanning en pijnlijke spieren. Het bevordert ontspanning en vermindert angst, depressie en stress.

Naar aanbod

Voordelen

massage op maat

steeds massage met volle aandacht

huisbereide massageoliën