Reservatieformulier

Jomas is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 18u00 tot 21u00

Gelieve te reserveren door een e-mail te sturen naar johan@jomas.be

Graag het volgende vermelden in uw e-mail : uw volledige naam, uw GSM- of telefoonnummer, de gewenste massage en het gewenste tijdstip.

In deze tijden van Covid-19 zet Jomas extra in op hygiëne en veiligheid zodat u ten volle en zorgeloos kan genieten van uw massage. Alle info vindt u verder op deze pagina.

Openingsuren

U kan bij Jomas terecht (enkel op afspraak) :

Maandag 18u00 – 21u00

Dinsdag 18u00 – 21u00

Woensdag gesloten

Donderdag 18u00 – 21u00

Vrijdag 18u00 – 21u00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Gelieve bij het boeken onderstaande praktische info door te nemen.

Praktische Info

BELANGRIJK
We doen in deze Corona-tijden een beroep op uw verantwoordelijkheidsgevoel. Boek aub geen massage of annuleer uw afspraak indien u ook maar de lichtste symptomen van ziekte (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, plots verlies van smaak of geur, met of zonder koorts) vertoont. Dit zal ik uiteraard ook van mijn kant toepassen.
Bij aankomst draagt u een mondmasker en desinfecteert u uw handen. U kan ook bij Jomas een mondmasker krijgen en dit kostenloos.
Tijdens de massage is het in buiklig toegelaten om uw mondmasker te verwijderen. In ruglig daarentegen is het verplicht om uw mondmasker te dragen.
Na de massage desinfecteert u uw handen vooraleer u de massagekamer verlaat.
Gelieve bij absolute voorkeur elektronisch te betalen (Payconiq of mobile banking). Cash betalen kan enkel met gepast geld.
Dit zijn de voornaamste punten die ik toepas bij mijn streven naar een veilige omgeving voor al mijn klanten.
Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking en blijf uzelf een massage gunnen, zeker in deze woelige tijden.

Gelieve minstens 1 dag op voorhand uw massage aan te vragen via het reservatieformulier, e-mail, SMS of Messenger-bericht. Vermeld telkens uw volledige naam, uw telefoonnummer en/of e-mailadres, de gewenste massage (bijv. Jomas 90, Hotstone 60) en het gewenste tijdstip. Anonieme telefonische oproepen worden sowieso niet beantwoord.

Laat me tijdig weten (graag uiterlijk tegen 12u op de dag van uw massage) indien u wenst of dient te annuleren.

Persoonlijke hygiëne wordt ten zeerste geapprecieerd. We verzoeken u dan ook om u op te frissen voor u naar uw afspraak komt. Indien dit niet mogelijk is, kan u ook bij Jomas douchen.


Bij uw eerste bezoek aan Jomas zal er een kort verkennend gesprek gehouden worden. De bedoeling is om elkaar wat te leren kennen en om te luisteren naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen. Tevens zal er geïnformeerd worden naar eventuele
‘contra-indicaties’. Dit zijn klachten en/of aandoeningen, waardoor massage volledig, plaatselijk of tijdelijk niet aangewezen is. Gelieve de contra-indicaties door te nemen vooraleer u boekt. Het spreekt voor zich, dat alle verstrekte informatie tijdens het gesprek volledig vertrouwelijk behandeld wordt.

U kan betalen via Payconiq, mobile banking of cash (enkel passend).

Jomas masseert niet op verplaatsing. Duomassage is niet mogelijk. Jomas behandelt enkel volwassenen. Zwangere dames worden vriendelijk verzocht bij een collega te boeken.