Reservatieformulier


U kan uw massage of kadobon aanvragen via e-mail : johan@jomas.be, via Messenger of telefonisch/Whatsapp : 0473/390509.

Gelieve bij het aanvragen van een massage telkens het volgende te vermelden : uw volledige naam, uw GSM- of telefoonnummer, de gewenste massage (bijv. Jomas 90) en het gewenste tijdstip.

Onze openingsuren:
Maandag 18u00-21u00
Dinsdag 18u00-21u00
Woensdag 18u00-21u00
Donderdag 18u00-21u00
Enkel op afspraak
Gesloten op feestdagen

Indien u vragen, bemerkingen of tips heeft, kan u een e-mail sturen naar info@jomas.be

Praktische Info

COVID-19 (LAATST AANGEPAST OP 28 MEI 2022)
Vanaf maandag 7 maart 2022 hoeft u tijdens uw bezoek aan Jomas Relaxatiemassages, en dus ook gedurende uw massage, geen mondmasker meer te dragen ! Het staat u vanzelfsprekend vrij om op eigen initiatief toch een mondmasker te dragen.
We blijven wel een beroep doen op uw verantwoordelijkheidsgevoel. Boek aub geen massage of annuleer uw afspraak indien u ook maar de lichtste symptomen van ziekte (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, plots verlies van smaak of geur, met of zonder koorts) vertoont. Dit zal ik uiteraard ook van mijn kant toepassen. Indien u ziek geweest bent, wacht u met boeken tot u volledig hersteld bent en er absoluut geen besmettingsgevaar meer is.

ALGEMEEN
Gelieve minstens 1 dag op voorhand uw massage aan te vragen via het reservatieformulier, e-mail, SMS of Messenger-bericht. Vermeld telkens uw volledige naam, uw telefoonnummer en/of e-mailadres, de gewenste massage (bijv. Jomas 90) en het gewenste tijdstip.

Laat me tijdig weten (graag uiterlijk tegen 12u op de dag van uw massage) indien u wenst of dient te annuleren.

Persoonlijke hygiëne wordt ten zeerste geapprecieerd. We verzoeken u dan ook om u op te frissen voor u naar uw afspraak komt.


Bij uw eerste bezoek aan Jomas zal er een kort verkennend gesprek gehouden worden. De bedoeling is om elkaar wat te leren kennen en om te luisteren naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen. Tevens zal er geïnformeerd worden naar eventuele
‘contra-indicaties’. Dit zijn klachten en/of aandoeningen, waardoor massage volledig, plaatselijk of tijdelijk niet aangewezen is. Gelieve de contra-indicaties door te nemen vooraleer u boekt. Het spreekt voor zich, dat alle verstrekte informatie tijdens het gesprek volledig vertrouwelijk behandeld wordt.

U kan betalen via Payconiq, mobile banking of cash (graag passend).

GEDRAGSREGEL
Indien u zich bezondigt aan ongepast, grensoverschrijdend gedrag is het mijn recht om de massage te staken en te vragen om te vertrekken. U betaalt eerst het volledige bedrag voor de massage. Een nieuwe afspraak zal u geweigerd worden.