Reviews

Lieven (Google) : Na een vrij intensieve loop had ik het geluk om de cadeau van mijn vrouwlief te verzilveren in de vorm van een relaxatiemassage. Vanaf moment één was dit een voltreffer ! Niet alleen wat betreft de omkadering van het geheel, maar vooral ook de deugddoende ervaring. Ik kan het iedereen - ook diegenen die niet sporten - zeker aanraden want je komt herboren van de tafel ! Thx !

Sarah (Google) : Volledig relaxed en aangenaam verrast door de vriendelijkheid en de manier van massage geven, volledig afgestemd op de noden van het lichaam en het antwoord welke massage best bij je past. Johan weet volledig wat de klant nodig heeft en werkt met zachtheid en respect. Zeker een aanrader om te doen, om je eigen energie op te laden en om volledig tot rust te komen. Dank u Johan voor het respect van handelen en de pure zachtheid van uw massages.

Wannes (Google) : Heel toffe persoon. Aangenaam om een gesprek mee te voeren voor en na de massage. Hierdoor voel je je onmiddellijk welkom. De ruimte is tip-top in orde en super gezellig, warm ingericht. De massage zelf is heel ontspannend en toont aan dat Johan verschillende massagetechnieken helemaal beheerst.

Silvia (Facebook) : Heerlijk relaxerende massages. Een echte aanrader !

Sven (Google) : Johan stelt je meteen op je gemak en kent de kneepjes van het vak ! Na de massage voel ik mij altijd volledig ontspannen. De massagekamer is ook heel mooi ingericht met oog op rust. Echt een aanrader !

Sebas (Facebook) : Bij aankomst een warm onthaal en zeer vriendelijk. Stelde me meteen op mijn gemak. De kamer mooi ingericht waar je tot rust kan komen en mooi op temperatuur. I like it ! Je kent je vak ! Voor herhaling vatbaar.

Naar aanbod